SE HER! Danske plussize butikker

Only in Danish :

⛔️ danske plussize brands og butikker læs her!!! ⛔️

Nu kan det sgu snart være nok!!!

Jeg er simpelthen så led og ked og træt af at se det i ligger ud i jeres butikker! Nej vi vil ikke dækkes til og NEJ vi hedder ikke alle sammen “Susanne” og er 55 år… kom nu for fanden ind i kampen! Jeg er plussize blogger, der er altså en grund til jeg ALDRIG har lagt mine penge i nogen af jeres butikker! Det er simpelthen for kedeligt og for konet… kære indkøbere! I skider på forbrugerne når i køber ind! I tænker på jeres egen stil og ikke på hvad moden er lige nu, eller på hvad forbrugerne vil have.. hvis i skal fortsætte som butikker og brand om 10 år må i gøre op med jer selv om i vil ha kunder som også er den yngre generation, som jo er jeres fremtidige kunder.. eller om i vil gå konkurs! Jeg blir så vred når jeg gang på gang ser mine landsmænd begå de samme fejl igen og igen i forhold til plussize fashion.. der er altså en kæmpe grund til at min generation køber tøj over nettet fra England og USA… de penge kunne ligge i jeres butikker hvis i bare gad at tænke på os!
Vågn op! Tak 💁🏻🙏🏼❤️ ring gerne for inspiration 😂😂😂 jeg er bund ærlig! Lev med det 🙏🏼❤️💁🏻 #plussizefashion #blogger

  3 comments for “SE HER! Danske plussize butikker

 1. Pia
  13. April 2017 at 6:49 pm

  Godt sagt – kunne være rart ikke altid at blive spist af med tøj der kun skal dække og være tilfreds hvis det bare er stort nok uanset pasform.
  – og det betyder at også os i alderen +50 vælger at købe plus size abroad.

 2. Maria
  30. August 2017 at 12:11 pm

  Hej MetteLiva

  Jeg læser Retail Design på TEKO i Aarhus. Jeg skal igang med at skrive min bachelor og har i tankerne at udvikle et butikskoncept til det unge plus-size kvinde. Er det noget du eventuel vil være en del af, måske være en del af min research (interview eller andet)?

  Jeg håber at høre fra dig 🙂

  De bedste hilsner
  Maria

  • 16. November 2017 at 7:16 pm

   Hej Maria

   Tak for din besked 🙂 den var desværre endt i mit spam filter :-/ så undskyld for det sene svar..

   Er det stadigt relevant? jeg er selvfølgelig altid interesseret i at hjælpe hvor jeg kan 🙂

   mvh
   MetteLiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *